|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Mareşal
|
Gülsen - Önsöz
Farkım da yoktu diğerlerinden ama Bi sakat belalı mı hummalı mı geldim Uyguladım gidemem dedim ilk günden Bu yüzden mi farklı geldim Ayırması bu kadar zor mu Görünenle gerçeği karıştırdın Vasat aşklardan geçenleri Sarsabilir şiddeti aşkımın Severse soldan silerse sağdan inersin Hoppa dönerse gözüm Daha bunlar ne ki göreceklerinin yanında Kalır ancak önsözüm
Gülsen - Ezber Bozan Kavuşmak yüzdesi düşük varsayım Evet hep var olasılık nedir sanki kar payım Anlamam küsürattan düşelim mi bunu da aşktan Bak yine şaşırdım düz hesap yapalım Eldeki mühimmatla sağ çıkılır mı bu iç savaştan Bak yine yenildik teslim olalım Sen hep tedbirler aldın ben gözü kararydım Sen kadere razı dünden ben ezber bozandım Çok geç olmakla birlikte sevdiğime pişmanım Sen boyun eğdiğinle kal ben isyandayım
Gülsen - Bir An Gel Gittiğin uzun uzun uzun yollar Seni geri getirmesini de bilsin o zaman Halim tavrım vaziyetim ortada Yerdeyim düştüm kaldır o zaman Bi an gel dön gel hep gel Tövbeleri bozup gel Ya da kal orada Ben sana geleyim o zaman Çekip sağa inmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sen haklı çık da Didişmelerden gocunmam alkışlarım şak şak Hiçbir aşk dönmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sabahlar olmaz sevişmelerden Gönlünü alıveririm şip şak Say çocukluğuma Say cahilliğime İster haylazlığıma İster ayvazlığıma İster aymazlığıma
Gülsen - Tamamen yanılsama Tamamen yanılsama fişini çekmişim kalbimin Rahat batmış aranmışım sövecek sözü varmış dilimin Hastayım yaram çok ağır toplarım bahara kalmadan En kötü ihtimalle yaza kalp iyileşmez kırılmadan Vazgeçtim üzülmekten canımı acıttığında Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında
Gülsen - İade Az biraz işi biliyorsan Uza git kaç kurtar kendini Hafızam bulanık evde yokum Kafam yarı bozuk yarı deli Eskiden olsa ayak sürer Batardım acının ta dibine kadar Şimdi tahammülsüzüm Tecrübeyle sabit meseleler bunlar İade aynen iade sen o değilmişsin Gözümde büyütmüşüm daha ziyade Cesaretim aklını zorladı mı Çalıştın da tarih seni yazmadı mı Bana söz geçiremedin olmadı mı Bence bütün sorun bu işte zorun bu
Gülsen - Yukardan Ayarli Aman neme lazım kaybetmeyelim safiyeti Bize şu an ince ayar lazım bırakalım anlık zafiyeti Bozulmasın aralar bisohbet.comaklında hep paralar Toplamalar sağlamalar Sen iyisi mi kaybol sırra kadem bas Ne sonra uğra ne bu aralar Hayırlıysa olsun demiştim zaten Anlaşıldı durum vaziyeti Yukardan ayarlı bu hadiseler Kurcalamamalı fazla kaderi Atış serbest kıvırmakta açık ara öndesin Satış olmaz gönül işinde yerden göğe diptesin Hamurunda bir arıza varsa giderilsin Sen daha önce üzdüklerimin en ağır diyetisin
Gülsen - Hükmen Mağlup Hükmen mağlup başladı bizde aşk yıktı kalın duvarları Çok mahçup oldum gururuma kendim çağırdım belaları Kalbimi sende bıraktım nefesimde içinde Hatta kırık dökük yarım kalmış sözler var dilimde Olmayacak bir şeydi zaten sen ayrı ben senden ayrı Kimsenin suçu yok Tanrı bile kabul etmedi duaları Hiç yaşanmamış süsü versem silip detayları Öğrenecek elbet yürekbisohbet.com düşüp yeniden ayaklanmayı Çok olmayanı yok saymayı Kalbimi sende bıraktım nefesimde içinde Hatta kırık dökük yarım kalmış sözler var dilimde Olmayacak bir şeydi zaten sen ayrı ben senden ayrı Kimsenin suçu yok Tanrı bile kabul etmedi duaları Hiç yaşanmamış süsü versem silip detayları Öğrenecek elbet yürek düşüp yeniden ayaklanmayı Çok olmayanı yok saymayı
Gülşen - Bir Taraf Seç Kalbim de biliyor ödünç alınmaz aşk Neden hep zoru seviyor Neden olanla yetinmez aşk Gündelik heyecan mıydı söyle Bir anlık bi telaş Hakkım da değilsin üstelik Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk Bir taraf seç o ben olayım Tenimi kokuna dokuna günahına Bulayıp yarım bıraktın Ya kuşan zırhını ya soyun gel İnadına yenilip kalmasın aklın Yanlış varsa götürür hayat doğruları Yine de sorarım elbet Gündelik heyecan mıydı söyle Bir anlık bi telaş Hakkım da değilsin üstelik Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk Bir tarafbisohbet.com seç o ben olayım Tenimi kokuna dokuna günahına Bulayıp yarım bıraktın Ya kuşan zırhını ya soyun gel İnadına yenilip kalmasın aklın Kendime hep aynı zor soruları
Gülsen - Dillere Düşeceğiz Seninle Dillere düşeceğiz seninle, İlle de biz düşecek. Taze bahar dalları gibi Çiçeklenecek. Tadım tuzum olacaksın benim, Tadım tuzum olacak. Yatağıma gireceksin benim, İlle de sen yatacak. Seni, seni, en çok seni Bir tek seni severim hani. Kör olayım yar, Sürünürüm yar, Her daim yar, Billahi. Bir gemi alacak bizi buralardan, Bir daha dönmeyecek. Her yere gideceğiz seninle, İlle de biz gidecek. Uzak ya da yakın oluruz bazen Ah ne fark edecek? Tuz kadar severiz biz hani, Buna kim son verecek?
Gülsen - Arkadaş Kalalım Hep sınırlar çizdin bana güzel ellerinle Kurallarınla kaldın akıllarda ben ihlalinle Ben dedim aşk beklemez sen dünya işlerinde Ödünç alır gibi yapacak halim yok ihtimalimde Sansür koymadan oturup dürüst konuşalım mı Baktık yürümüyorbisohbet.com medenice el sıkışalım Kalanına razı olup yetinir gibi Olana da mani olup direnir gibi Herşeyi alttan alıp yaranır gibi Dertli mi olalım Kalanına razı olup yetinir gibi Olana da mani olup direnir gibi Bence bi sakin olup eskisi gibi Arkadaş kalalım
Gülsen - Uyanda Gidelim Bir Kibrit Aleviyle Başladım bir nefeslik Meğer orman yangını Başlamış göremedik Aklımdan hiç gitmedi Bir rüyaydı her halin Sanki bir kaç gün değil Kaç asır görüşmedik Yok öte alemde bile Ayrılmam bırakma elimi O son güne dek senden başka Kimseye çözmem gömleğimi Esaslı hoyrat sevişmelerden anlar bendeki kalp Anlamıyorlar aşktan burda uyan da gıdelim kalk Telli duvaklı sevdamı alıp geldim dizlerine Hükümsüzüm al bundan böyle beni ne yaparsan yap Yanmışsam yanıyorsun dediğimde kalıyorsun Artık aşk tutmaz elim, diyorken tutuyorsun Yok öte alemde bile Ayrılmam bırakma elimi O son güne dek senden başka Kimseye çözmem gömleğimi
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|