|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Religieuze afbeeldingen en animaties Subforum voor Religieuze afbeeldingen en animaties. Plaats ze hier. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
orgeneral
|
Tesbihler ...EN GÜZELİ HANGİSİ ..
|
|
Insanların en hayırlısı insanlara hayrı dokunan, insanların en yararlısı da insanlara faydalı olandır.
ALLAH cc ile olduktan sonra Ölüm de, Ömür de Hoştur. MEVLANA Ey ÖlÜM Simdi seninim bir tenhada, sessizim..... HOŞGELDİN... HOŞGELDİN! Ey nefis! Etrafındaki insanların çokluğuna bakıpta aldanma .. Çünkü; sen yalnız ölecek, kabre yalnız girecek ve kendi hesabını yalnız vereceksin .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
~SulTaNıM eL AmaN~
|
Cevap: Tesbihler ...EN GÜZELİ HANGİSİ ..
OSMANLI Sıkma Kehribar
bam başka duruyu ağirliği yeter... Teşekkürler Tesbih hayranı olarak içim kaydı birden tesbihleree
|
|
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم --||
Kimin Kötü ve yanlış giden bişeylere itirazı varsa.. Kim Kaygı ve umut taşıyorsa insana dair, Kimin yüreğinin biyerlerinde adalete ve merhamete dair kıpırtılar varsa hala. YÜREĞİMİZ BİR BULUŞMA YERİ OLSUN ONLARA.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
askin sirri
|
yusuri2..... bu daha cok hosuma gitti...
|
|
ERBAKAN demek;
Her dogan gunesle yeniden dogmak demek. Gunes gibi olup, gittigi her yeri aydinlatmak demek. Bugun var olmak ve bugunu bastan sona kaplamak demektir. Kaht-i ricalin (adam kitliginin) oldugu bir ulkede ”Adam gibi adam olmak” demektir. Nezaketiyle baskalarini kendine saygi duymaya zorlayan ornek bir Musluman olmak demektir. ERBAKAN demek; Bazende Elif gibi yalniz kalmak ama yine Elif gibi hep dik durmak demektir. Bir omur ve bir destan demektir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
~SulTaNıM eL AmaN~
|
Gurban Ezherde eline alıp dolan Yakışır sana
![]() ![]()
|
|
Kimin Kötü ve yanlış giden bişeylere itirazı varsa.. Kim Kaygı ve umut taşıyorsa insana dair, Kimin yüreğinin biyerlerinde adalete ve merhamete dair kıpırtılar varsa hala. YÜREĞİMİZ BİR BULUŞMA YERİ OLSUN ONLARA.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
askin sirri
|
....
)))))) tsk ederim. ALLAH razi olsun. nasilsin ustaz gorusmeyeli... iyisindir ins.
|
|
ERBAKAN demek;
Her dogan gunesle yeniden dogmak demek. Gunes gibi olup, gittigi her yeri aydinlatmak demek. Bugun var olmak ve bugunu bastan sona kaplamak demektir. Kaht-i ricalin (adam kitliginin) oldugu bir ulkede ”Adam gibi adam olmak” demektir. Nezaketiyle baskalarini kendine saygi duymaya zorlayan ornek bir Musluman olmak demektir. ERBAKAN demek; Bazende Elif gibi yalniz kalmak ama yine Elif gibi hep dik durmak demektir. Bir omur ve bir destan demektir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: Cevap: Tesbihler ...EN GÜZELİ HANGİSİ ..
|
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
~SulTaNıM eL AmaN~
|
Oo Allah razı olsun Vallahi iyim gurban Allah Razı olsun Sen nerelerdesın öle kayboldun
)) Sen Nasılsın ? |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
~SulTaNıM eL AmaN~
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Bunlardan Hangisi Şehittir? | ferman.nl | Religieuze verhalen & Teksten | 0 | 21 november 2009 11:05 |
| Sİzİn Kalbİnİz Hangİsİ? | avdatek | Religie en Mens | 9 | 16 juli 2009 22:12 |
| Japonca Nickinizi Yazın Hangisi Daha Komik OLacak | MooHTje | Grappige gesprekken | 12 | 26 mei 2008 12:30 |
| 2008 de öss de cıkacak sorular belli oldu.. | gulyetistiren adam | Nieuwe Leden | 8 | 24 mei 2008 20:12 |
| Hangisi Sizin Atatürk’ünüz? (Cok ilginc gercekler okuyun ) | MaWeRa | Politiek | 1 | 25 juni 2007 15:19 |