|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Religieuze afbeeldingen en animaties Subforum voor Religieuze afbeeldingen en animaties. Plaats ze hier. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Ey Allahim, duy beni.... Emre- Filistin..
Zalimler ayırdı beni yiğit babamdan.. Hain savaş kopardı yurdumdan ve yuvamdan.. Ey Allahım duy beni.. ben bir küçük yavruyum.. Filistin Topraklarında.. Bir Şehidin Oğluyum.. Şimdi silah oyuncağım Ölüm benim arkadaşım.. Allah için aksın kanım Feda olsun benim canım…! Duysun dünya çocukları Bu acıklı feryadımı Yazsın tarih sayvasına. Bu şerefli cihadımı.. Ey Allahım duy beni.. Ben bir küçük yavruyum.. Filistin topraklarında.. Bir Şehidin Oğluyum..! |
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: Ey Allahim, duy beni.... Emre- Filistin..
evet ilahi o kadar guzelki..ozelliklede sozleri..
tv de dinledim..ama ismini goremedim..bugun butun gun bunu aradim..sonunda buldum..cok sukur.. Allah razi olsun Emre abimizden..gercekten cok etkileyici..ve insana guc veriyor..daha fazla direnmek icin.. evet Allah yolunda gidiyorum ve bir sehidin ogluyum..cihattayim diyerekten gercekten insana daha cok guc veriyor..daha bi istahla zalimlere karsi mucadele surdurmek istiyor insan..cunki biliyoruz..yenilen zalimler olacaktir.. |
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre Laatst gewijzigd door evrenin_nazli_gulu : 13 januari 2009 om 20:07 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: Ey Allahim, duy beni.... Emre- Filistin..
Soyleyecek soz yoktur..Allahim sen guc ver..sen sabir ver..sen dogru yoldan ayirma..
zalimlerin oyununu kendi baslarina gecir..... |
|
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Lutfen DUA PROGRAMI'na Katilin ! | memoli987 | Religie en Mens | 62 | 14 juli 2010 12:08 |
| Filistin Direnisi | ferman.nl | Geschiedenis en Cultuur | 0 | 9 december 2009 14:02 |
| Aman Allahim... | hak yolcusu | Religieuze verhalen & Teksten | 2 | 11 september 2007 12:24 |
| 99 Esma 99 Dua | MeftuN | Religie en Mens | 0 | 27 mei 2007 23:58 |