|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Overige Afbeeldingen en Animaties Subforum voor alle Afbeeldingen en Animaties die je nergens anders op het forum kunt plaatsen. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#2 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
ha uyanik nereye bakiyorsun oyle
|
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Çünkü,ÖLÜM YENİDEN DOĞUŞTUR! |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
hohoho sen benden buyukmuydun yaw
ben seni 20 felan saniyorum 24 senelik foto olmasina ragmen iyi saklamissiniz benimkiler nerde kimbilir
|
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
ah
hadi goster goster
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
MeLaNKoLi
|
var demekle olmuyor eklede gorelim. benim kucukluk ,bebeklik fazla yok. kucuklukte bir kactane var. her bayram annem ozel fotogarafci cagirirdi cekilirdik ey gidi eski gunler ey..ha!! ama kendi yaptigimizi filim var varya izleseniz gulmekten yerlere yatarsiniz. adi dilenci kiz, dilenci kiz ben oluyorum. ayyy asiri komikti. her izledigimde yerlere yatiyorum gulmekten. hihi gerci kaset kimbilir nerelerdedirde...
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Büyük Görünme Kücülürsün
|
Citaat:
ay nalaaannn ciddi olamazsiiinnnnn![]() hahkucuklugun erkege benziyormus biraz ama eminim simdiki halin tamamen degisiktir
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Hakki Bulut ALBUMLERI | Hülya | MP3, Album & Klipler | 29 | 4 maart 2010 18:07 |
| Bu Benim Suçum(mutlaka okuyun) | hak yolcusu | Religieuze verhalen & Teksten | 3 | 24 oktober 2008 13:46 |
| Bilinmeyen hallerim var benim | EbaZerr | Literatuur en Gedichten | 16 | 15 september 2008 10:32 |
| Bugün AHMED benim, | sebeb-i ilahi | Literatuur en Gedichten | 4 | 14 september 2008 20:42 |
| Buda Benim Dügünüm Olsun,, | Raisa | Literatuur en Gedichten | 13 | 14 september 2008 19:22 |