|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Overige Afbeeldingen en Animaties Subforum voor alle Afbeeldingen en Animaties die je nergens anders op het forum kunt plaatsen. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#2 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: boncugum ''nohut'um''
![]() masaAllah cok tatli hepside... kizimizin kendisi cok tatli ![]() Allah nazarlardan saklasin insaAllah |
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
askin sirri
|
Cevap: Re: boncugum ''nohut'um''
|
|
ERBAKAN demek;
Her dogan gunesle yeniden dogmak demek. Gunes gibi olup, gittigi her yeri aydinlatmak demek. Bugun var olmak ve bugunu bastan sona kaplamak demektir. Kaht-i ricalin (adam kitliginin) oldugu bir ulkede ”Adam gibi adam olmak” demektir. Nezaketiyle baskalarini kendine saygi duymaya zorlayan ornek bir Musluman olmak demektir. ERBAKAN demek; Bazende Elif gibi yalniz kalmak ama yine Elif gibi hep dik durmak demektir. Bir omur ve bir destan demektir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
MeLaNKoLi
|
Cevap: boncugum ''nohut'um''
amin tsk ederim....
![]() simdi o saclar yok onda ama olsun yinede tatli... kestirmis annesi babasi, hic taratmiyor, ee bunun saclarida bonus gibi kestirmisler insaAllah uzayinca yine ayni kivircik olur. sanmiyorum ama... benimde bundan daha kivircikmis kestirmekten duzlenmis.. hilalin daha bir kere kestirildi ins. kivircik olur yine bunlar eski video sayilir, kocaman oldu kerata 2 yasina girdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
benim kucukken 2 yaslarindayken saclarim tam kivircikmis..lule lule..dayim ceylan derdi..
sonra parmaklarini saclarimdan gecirip bi yuzuk alayim diyordu ![]() saclarimi cok severdi herkes..tabi ben sevmezdim hatta bi kere amcamin kizi benden5 yas buyuk...saclarini tarayim dedi..oturdum onune..yuvarlak taraklarla sacimi tariyordu,tarak sacima dolasti, kimse cozemedi..sonra bayabi kesmek zorunda kaldik.. kotu olan ondeki saclar gitmisti hala guleriz.. ![]() Saclarimi herkes severdi bi ben sevmezdim nedense ![]() Nohuntun saclarindan daha coktu benim.. hatta anneme kuaforemi goturdunuz diye diyenler olurmus.. Kivircik sac gordummu aklima hep eski zaman gelir
|
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
buyudugumdede kivircikti
yasim ilerledikce duzlestilr... resimlerim var canim
|
|
|
|
|