|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Overige Afbeeldingen en Animaties Subforum voor alle Afbeeldingen en Animaties die je nergens anders op het forum kunt plaatsen. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
MeLaNKoLi
|
kizlar ogrensin... temizlik boyle yapilir :)
temizlik boyle yapilir hihih
aslinda, vidyoya cekmeden once, masanin her tarafini islatti biberonuyla sonrada sildi ama telefon gorunce civitiyor iste
|
|||
|
|
||||
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
askin sirri
|
Cevap: kizlar ogrensin... temizlik boyle yapilir :)
MAASALLAH kizimizda pek titizmis teyzesi.
![]() yazik suncacik kizi calistirmaya utanmiyormusun sen gaddar teyze seni. kiz temizlik yapmaktan sac mas gitmis... ![]() kucuk yasta kendini temizlige vermis.....
|
|
ERBAKAN demek;
Her dogan gunesle yeniden dogmak demek. Gunes gibi olup, gittigi her yeri aydinlatmak demek. Bugun var olmak ve bugunu bastan sona kaplamak demektir. Kaht-i ricalin (adam kitliginin) oldugu bir ulkede ”Adam gibi adam olmak” demektir. Nezaketiyle baskalarini kendine saygi duymaya zorlayan ornek bir Musluman olmak demektir. ERBAKAN demek; Bazende Elif gibi yalniz kalmak ama yine Elif gibi hep dik durmak demektir. Bir omur ve bir destan demektir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
MeLaNKoLi
|
Cevap: kizlar ogrensin... temizlik boyle yapilir :)
dun cevap yazmistim gitmemis
![]() he, evet onu calisiyoruz . calis kul kedisi diyoruz ![]() yok valla bu kiz telefon gorunce civitiyor cekmeden once masanin hertarafini islatti biberonuyla siliyor normaldede cok temiz, insaAllah buyudugundede boyle kalir.. gercektende cok titiz yere ekmek dokulse, annesinden girgir istiyor. anne girgir gerci artik anne demiyor, isimiyle hitap ediyor hanim efendi annesi ve babasina desen sanki askerlik arkadasi ![]() sonra ekmek filan yedigi zaman sandaliyesinden kalkiyor ustunu silkeliyor, bir leke gordugu zaman ehh ehh diyor pismis yaniki... titizdir bizim kizimiz iki gundur, benim bas ortumu aliyor basina ortuyor fotograf cek diyor fotografi bir tuaf diyor ![]() dondurma istiyor. don don don diyor dolabin kapagina yapisiyor dahada mutfaktan iceri girmiyor. don don don diyor ![]() birde sarksii var herzaman soyledigi, ben diyroum dandini dandini dastane... oda dandandan diyor ![]() ayy teyzesi yer onu diyecegim ama o bizi yiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: kizlar ogrensin... temizlik boyle yapilir :)
cok tatli masaAllah...
pekte titiz cadi..masayi parlatmis ![]() seside coooook tatli ![]() dayanamam boyle cocuklara..gercekten cok ama coook seker..helede saclari..cocuk temizlik yapa yapa bi hal olmus..ne yapsin anne calisiyor..teyze calisiyor..evin isleri artik ona kaldi
|
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Allah temizlenenleri sever | memoli987 | Hadith en Soenna | 2 | 14 september 2008 19:29 |
| butun uyelerin dikkatine Temizlik...!!! | yesil | Overige | 12 | 1 augustus 2008 13:57 |
| Kizlar boyle mi tavlanir ? | Hercai-Kiz | Grappige gesprekken | 7 | 17 september 2007 01:28 |