|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| MP3, Album & Klipler Tüm albüm ve klipleri burdan paylaşip indirebilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#2 (permalink) |
|
MeLaNKoLi
|
Cevap: Abdurrahman Önül - Ibrahim'e Götürdüler (2009)
en cok abdurrahman onulun ilahilerini seviyorum
ilahi cok dinlemiyorum ama dinledigim zaman abdurrahman onulun ilahilerini tercih ediyorum, dinlemekten buyuk bir haz aliyorum. hernekadar cok ilahi dinlemesemde. |
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Asteğmen
|
Re: Abdurrahman Önül - Ibrahim'e Götürdüler (2009)
Dinledim ve hala dinliyorum. Çok hoş, çok güzel olmuş! Bu albümde daha az müzik kullan mis, olması gerektiği gibi.
Hepsi birbirinden güzel olmuş. Yalnız, doğruyu söylemek gerekirse bu albümde Abdurrahman Önül'un sesi değişik geldi bana. Sanki o bir ilahilerinde sesi daha güzeldi. Kan ook aan mij liggen. Bazi ilahilerde hiç müzik kullanmaması şahsen benim çok hoşuma gitti! İlahi söyleyen herkese saygım sonsuz ama bazen müzik konusunu çok abartıyorlar. Ki bildiğim kadarıyla calgi günah. Bu doğru mi doğru değil mi bilmiyorum, araştırmak gerekir. Abdurrahman Önüldan'da bu albümde emeği olan herkesten de Allah razi olsun. |
|
Ayrilsak ölürüz biz..
bir bedende bütünüz biz.. ellerde ölürüz biz.. |
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Abdurrahman Önul - Medine Gülü (2009) | Efsane 66 | MP3, Album & Klipler | 13 | 15 juli 2010 20:41 |
| Abdurrahman Tagî | ferman.nl | Geschiedenis en Cultuur | 0 | 19 december 2009 16:45 |
| Abdurrahman bin Avf | ferman.nl | Geschiedenis en Cultuur | 0 | 9 december 2009 16:27 |
| Benim Upload Ettigim Ilahi Arsivi ! | Efsane 66 | MP3, Album & Klipler | 2 | 1 november 2009 22:34 |