|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Literatuur en Gedichten Subforum voor alle literaire teksten en gedichten. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kayip Bir Duygu...
|
Sonsuzluk Sarabi
bir an olsun icime dusen kelimeler ile yazdim, dusunmedim degistirmedim, kalbimden dokuldu sozler saf, ve o kadar karisik duygular ile yazdim bunlari belki biraz karisik, belki biraz karamsar ama olsun, uzun zaman oldu bu duygular icinde yazdigim, surcu lisan eylediysem af olunsun, fakiri mazur gorun, insaAllah begenirsiniz.
Nede olsa hepimiz bir sira sahibiz, Paylasamadigimiz, soyluyemedigimiz, anlatamidigimiz kadar bir sir, ve onun sayesinde bir patlama olur, umarim begenirsiniz: Sessizlik cokmus ruhumun en derin karanlik sokaklarina, Mazi'ye dalmis hatiralarim, aklimin odalarinda geziniyor hayaletler, Sonsuz'luk sarabini iciyorum bu gece, Gomuyorum artik mazi'de ne varsa kimselerin ugramadigi limanlara, Sokup atiyorum o aci dolu gunleri, Elimde tutuyorum karanligi, yirtiyorum artik gecmisten bugune ne varsa, Seni koyuyorum unutugum yarinlarima, Adini vucudumun butun hucrelerine yaziyorum, Ruhumu gonderiyorum sana sahip ol beni yalnizliga atma diye, Icimde kopan firtinalar, yanginlar ve zelzeleler ile geldim yanina, Bu gece iciyorum sonsuzluk sarabini, Sarhosum gulum sevdan'dan sarhos, Adini yaziyorum ozumun icine, Disarda soguk bir hava var, Ruhumun karanlik ve derin sokaklarinda bir sessizlik geziyor, Bir ciglik adini haykiriyor derinden derine, Karmakarisik duygular ile yaziyorum bunlari, Sana sesleniyorum: Seni Seviyorum diye, Bu gece iciyorum ruhun ile sonsuzluk sarabini, Elimde bir kac kurumus gul, Icimde bir yangin, geride aci ve huzun dolu gunler, Kapina geldim, seni unuttugum yarinlara koydum, Tut elimi birakma beni o yalnizliga, Sana sesleniyorum, lal olmus dilim ile...... Selim Simsek 25-12-2009 23:45 |
|
Yasamak mi?
Sil Bastan gerekir... Birak buyuk soz buyuklerin olsun, Benim sozlerim aklina kupe olsun yeter ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|