|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Literatuur en Gedichten Subforum voor alle literaire teksten en gedichten. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
Atilla ILHAN - NE KADINLAR SEVDİM ZATEN YOKTULAR
NE KADINLAR SEVDİM ZATEN YOKTULAR
Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Yagmur giyerlerdi sonbaharla bir. Azicik oksasam sanki çocuktular, Biraksam korkudan gözleri sislenir. Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemistir. Hayir, sanmayin ki beni unuttular. Hala arasira mektuplari gelir. Gerçek degildiler, birer umuttular Eski bir sarki, belki bir siir Ne kadinlar sevdim zaten yoktular. Yalnizliklarimda elimden tuttular Uzak fisiltilari içimi ürpertir. Sanki gökyüzünde birer buluttular, Nereye kayboldular simdi kim bilir. Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemistir. |
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Çünkü,ÖLÜM YENİDEN DOĞUŞTUR! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| CHAT IHTIMALINI SEVDIM......:) | avdatek | Grappige gesprekken | 4 | 12 april 2008 17:37 |
| Ey Aşkım Ben Senin Chat Yapabilme İhtimalini Sevdim | PARS | Grappige gesprekken | 7 | 8 januari 2008 16:02 |
| Ben Sana Mecburum - Atilla Ilhan | PARS | Literatuur en Gedichten | 1 | 5 september 2007 20:27 |
| Ayrılık sevdaya dahil. Atilla İlhan | spinner | Literatuur en Gedichten | 1 | 18 maart 2007 23:10 |