|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Hardware en Software Alles over computers, internet, netwerken, programmeren, netwerken, software en hardware. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#2 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
Cevap: SwfText Flah Animasyon Programı.
Super
Ellenize saglik guzel anlatim, bu sayede cok kolay flash animasyonlari yapabiliriz
|
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Çünkü,ÖLÜM YENİDEN DOĞUŞTUR! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üye
|
Re: SwfText Flah Animasyon Programı.
Evet ve çok kolay bir program sadece gif yazi degil flash movie yapabiliyorsun muzik ekleyebiliyorsun ben sadece bir örnek verdim.
Ama ilgisi olan karistirdikca daha iyi anliyacaktir, beyendiginize sevindim insallah isinize yarar.. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Cirkin Ödek
|
Emegine saglik olsun
![]() Bu programa kendinde eklemeler yapabiliyormusun, yada icindekilerle yetinmelimeliyiz? Misal photoshopa ek brush, font vs vs ekliyebiliyoruz.. Bunda olmayan effectleri bir sekilde icine katabilirmiyiz? |
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
|
Benim bildigim kadariyla yok ama mesela photoshopta istedigin sekilde bir resmi isleyebilirsin brushlarla süsleryebilirsin sonrada photoshop ile yapmis oldugun resimi buraya alip üzerinde yazi yazabilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Uluslararası İlahiyat Programı Projesi | Gül-i Hamrâ | Onderwijs en Werk | 10 | 25 februari 2009 14:48 |
| YOK YOK | eMPaTi | Gezochte Programma's | 2 | 31 mei 2008 01:59 |
| Sametran (mükemmel bir çeviri programı) | Yare | Hardware en Software | 2 | 25 maart 2008 20:49 |