|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Halal en Haram Alle soorten informatie over Halal- en Haram handelingen in de Islaam. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
Erkeklerde kupe takmak haram mi ?
Arkadaslar Sayin Gulemeftun hanimin actigi topic uzerine aklima bu soru geldi ben haram olarak biliyorum sanirim ama genede sormakta yarar var
erkeklerde kupe takmak haram mi ?
|
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Çünkü,ÖLÜM YENİDEN DOĞUŞTUR! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
![]() kupeyle ilgili dinimizde pek fazla birsey oldugunu sanmiyorum..Ama su kesinki Altin erkek icin haramdir..Eger takilan kupe altin degilse bence bir sakincasi yokturdur.. sizce? (tabi erkege kupe yakismiyor o baska, Ben sahsen kiniyorum takanlari) |
|
"Affetmek, zaferin zekâtıdır"
Hz. Muhammed (s.a.v.) Gonlum Hep Seni Ariyor, Neredesin Sen !!! Neredesin Sen !!! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
gay olarak gormek degil ama erkek bir kupeyi nicin takar..
bakin bayanlar suslenmek, guzel gorunmek icin taki takinirlar.. Erkek de eger takiyorsa bu kendini begendirmek icin takiyordur..ben takanlara gay demiyorum ama entel-dantel diyorum
|
|
Hz. Muhammed (s.a.v.) Gonlum Hep Seni Ariyor, Neredesin Sen !!! Neredesin Sen !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Süper Moderator
|
Citaat:
bugun kupe takan yarinda topuklu ayakkabi giyer, sonrada etek giymeye baslarlar yakisiyor diye... yani bunlar normal degil erkekler icin..
|
|
|
||
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ayda Yürúrúm
|
Citaat:
ewet bencede bi yerde katiliyorum sana yani abartmasinlar dimi
|
|
|
bana sor
|
||
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| Helal para helal, haram para haram yere gider.. | OSMANLI_ruhu | Religieuze verhalen & Teksten | 3 | 20 mei 2009 21:40 |
| Muziek haram midir? | PARS | Halal en Haram | 15 | 18 december 2008 16:26 |
| İSLAM AHLAKI'NDAN BİR DEMET | CeYLaN_GoZLuM | Religie en Mens | 0 | 7 november 2007 17:02 |
| Helal Ve Haram Yemenin Maneviyata Etkisi | Yurda-Nur | Halal en Haram | 2 | 3 mei 2007 15:37 |
| Helâl ve haram kılan yalnız Allah'tır | Yurda-Nur | Halal en Haram | 0 | 20 maart 2007 09:46 |