|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Grappige Animaties Plaats hier alle grappige animaties. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#1 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
fereset eze ve gelini..seyri alem..
|
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: fereset eze ve gelini..seyri alem..
tiyatrolari dahada guzel..
ozellikle sukru ile sukriye....super! |
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: fereset eze ve gelini..seyri alem..
^seyri alem cdsi ve cola dadas in butun bolumleri var hemen hemen..ama tiyatrolari yoktur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
askin sirri
|
Cevap: fereset eze ve gelini..seyri alem..
|
|
ERBAKAN demek;
Her dogan gunesle yeniden dogmak demek. Gunes gibi olup, gittigi her yeri aydinlatmak demek. Bugun var olmak ve bugunu bastan sona kaplamak demektir. Kaht-i ricalin (adam kitliginin) oldugu bir ulkede ”Adam gibi adam olmak” demektir. Nezaketiyle baskalarini kendine saygi duymaya zorlayan ornek bir Musluman olmak demektir. ERBAKAN demek; Bazende Elif gibi yalniz kalmak ama yine Elif gibi hep dik durmak demektir. Bir omur ve bir destan demektir. |
|
|
|
![]() |
| Discussietools | |
| Weergave | |
|
|
Soortgelijke discussies
|
||||
| Discussie | Auteur | Forum | Reacties | Laatste bericht |
| 'CHP'liler alem yapıp kadın vurdu' | kArDeLeN | Actueel Nieuws | 1 | 7 september 2008 16:46 |