|
||
| Welkom op het ..::FeRMaN FoRuM::... | ||||
| Als dit je eerste bezoek is, neem dan de veelgestelde vragen en Regels(FAQ) even door. Het is mogelijk dat je je moet REGISTREREN voor je berichten kunt plaatsen: klik op 'Registreer' om door te gaan. Om berichten te bekijken, selecteer je het forum dat je wilt bezoeken uit de onderstaande lijst. |
|
|
||||||||
| Evenementen Voor alle activiteiten/evenementen, concerten en alle andere organisaties of bijeenkomsten. Deel ze hier met ons. |
![]() |
|
|
LinkBack | Discussietools | Weergave |
|
|
#2 (permalink) |
|
Süper Moderator
|
Cevap: Cevat Aksit hoca- Rotterdam
kendisini tv5 de izlemistim bi kac kez, amsterdam ayasofya camisinede gelmisti, espirili bir hoca, tavsiye ederim pisman olmazsiniz
![]() Gidenlere keyifli dinlemeler
|
|
Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer(9)canlı bile olsaydın en fazla(8)kez kaçabilirdin Ölümden! Bil ki(7)Düvele sultan dahi olsan yerin(6)Mekan olacak sana. En fazla(5)Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4)açsanda gözlerini! Bu(3)günlük dünyada Azraile (2)kat olup yalvarsanda(1)gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Çünkü,ÖLÜM YENİDEN DOĞUŞTUR! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
mütedil dalgalı
|
Re: Cevat Aksit hoca- Rotterdam
Gitmek istiyorum...Als ik vervoer heb..bu hoca kacmazz..
|
|
Artik son vuruslari kalbimin, Dem vuruyor hazan ve ölüm. Bir defa daha bakabilmek içindi ardindan Giden son vapurun... gözlerimdeki umut ve hüzün. Simdi sadece Üsküdar da süzülen martilar anliyor beni, yalnizligimi...ve öylece gidisini... Baba beni al maziye götür Anlat aşkı o günlere götür Benim bu zamanla bir sorunum var Bu gece beni kendime getir Ben beni bıraktığım zaman,
Sen beni bırakma Ya Rab!.. Yunus Emre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
KeepSmiling,It'sSunnah
|
Re: Cevat Aksit hoca- Rotterdam
Hoca cok tatli tatlii anlatiyo,, Gitmek isterdim, ama kan niet.
|
|
Karşılarında okunup duran Kitab'ı sana indirmemiz yetmedi mi onlara? Şüphesiz bunda iman edecek bir kavim için elbette bir rahmet ve ilahi bir ihtar vardır.. (Ankebut 51)
Keep Smiling, it's Sunnah
|
|
|
|